Lunchkaart

Broodgerechten:
Carpaccio van rund met parmezaanse kaas, pompoenmayonaise en poempoenpitten op boerenbruinbrood 8,75
Picanha van kalf met een tomatencompote op witte rogge rakker 8,25
Prosciutto met gepofte paprika en pistache pesto op molenbrood 7,50
Geroosterde kip met mozzarella en tomatentapenade op bruine rogge rakker 7,75
Geitenkaas uit de oven met spek, pecannoten en honing op boerenwitbrood 7,75
Huisgerookte zalm met een citroen eiersalade op bruschetta 8,75
Oude kaas met vijgenchutney en walnoten op waldkorn 6,75
 Plank van de molen - vier kleine creatieve gerechtjes van de chef 12,25
Soep en tosti's 
Romige mosterd-pastinaaksoep met spekjes 6,75
Tosti: Jong belegen kaas met prosciutto 5,25
Tosti met mozzarella, salami en gepofte paprika 7,50
Eiergerechten 
Frittata met prei en tomaat op boerenbruin 7,25
Frittata met spek, rozemarijn en knolselderij op boerenwit 8,25
Frittata met zoete aardappel, salami en geitenkaas op waldkorn 8,25
Voorgerechten 
Witlofsalade met pastinaak en hazelnootdressing met geiten-paddenstoelenkroketjes 8,75
Carpaccio, dungesneden rundvlees met olijfolie, citroen, rucola en parmezaan 10,75
Huisgerookte zalm met een rode biet panna cotta, pistache pesto en bietenchips 10,50
Hoofdgerechten 
Stamppot met rucola, rode ui, kastanjes en reuze champignons gevuld met ricotta en knolselderij 14,50
Diamanthaas met sperziebonen omwikkeld in pancetta en zoete aardappel friet met rozemarijnmayonaise 18,25
Dorade met wortelparelgort, knolselderij, gepofte tomaat en een gefrituurde garnaal 17,75
Nagerechten 
Tiramisu 4,75
Pompoen, appel-kaneeltaart met spicy pompoen-ijs 5,25
Cheesecake met bloedsinaasappel en gezouten karamel-ijs 5,25
Witte chocolademousse met cardamon, gemarineerde ananas en gekarameliseerde hazelnoten met chocolade sorbet 5,75
Kaasplankje 7,75
Grand dessert 8,25