Lunchkaart

Broodgerechten:
Carpaccio van rund met een truffel eiersalade op boerenbruinbrood 9,25
Kalfstartaar met een zacht gekookt eitje op witte rogge rakker 8,25
Prosciutto met buffelmozzarella en tomatentapenade op molenbrood 7,50
Geroosterde kip met spek en basilicummayonaise op bruine rogge rakker 7,75
Brie uit de oven met spek en pijnboompitten op boerenwitbrood 7,50
Gerookte zalm met ricotta en doperwtenpesto op bruschetta 7,75
Oude kaas met vijgenchutney 6,50
 Plank van de molen - vier kleine creatieve gerechtjes van de chef 10,50
Soep en tosti's 
Paptrikasoep met crème frâiche en molenbrood 5,75
Tosti: Jong belegen kaas met prosciutto 4,75
Tosti met geitenkaas, gegrilde courgette en tomatentapenade 7,50
Eiergerechten 
Frittata met gepofte paprika en groene asperges op boerenbruin 6,75
Frittata met spek, rozemarijn en aardappel op boerenwit 7,50
Frittata met salami en spinazie op waldkorn 7,25
Voorgerechten 
Auberginecrème met gepofte paprika, geitenkaaskoekjes en salsa verde 8,25
Carpaccio, dungesneden rundvlees met olijfolie, citroen, rucola en parmezaan 10,50
Gepaneerde inktvis op little gam met een salsa van olijven, kappertjes en tomaten 8,50
Hoofdgerechten 
Risotto van spinazie en zongedroogde tomaat met walnoten en gefrituurde Petit Doruvael 13,50
Diamanthaas met pommes duchesse, wortelcrème, groene asperges en rozemarijn 16,50
Doradefilet met huisgedroogde tomaat op een stampotje van andijvie, pijnboompitten en uitgebakken spekjes 18,50
Nagerechten 
Tiramisu 4,75
Chocoladetaart met duindoornbessen ijs 4,75
Frambozen cheesecake met witte chocolade ijs 5,75
Aardbeien romanoff met aardbeien sorbet ijs 5,75
Sorbetijs met rood fruit en Pink prosecco 6,50
Apple crumble trifle met kaneelijs 4,75