Lunchkaart

Broodgerechten
Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise op boerenbruinbrood 8,75
Runderpastrami met pompoenchutney op een witte rustieke bol
8,25
Prosciutto met tomatencompote en buffelmozzarella op molenbrood 7,75
Gegrilde kip met paprikacrème, courgette en korianderdressing op een bruine rustieke bol
7,75
Geitenkaas uit de oven met dadels, walnoten en honing op boerenwitbrood
7,75
Huisgerookte zalm met pastinaakcrème op bruschetta
8,75
Oude kaas met appelchutney en walnoten op waldkorn 6,75
'Plank van de Molen' 4 kleine gerechtjes naar keuze van de chef 12,25
Soep en tosti's
Mosterd-knolselderijsoep met uitgebakken pancetta 6,75
Tosti met jong belegen kaas en prosciutto
5,25
Tosti met brie, walnootpesto en tomaat 7,50
Eiergerechten
Frittata met pompoen, gepofte ui en geitenkaas op boerenbruinbrood 7,25
Frittata met paddenstoelen en knolselderij op boerenwitbrood
8,25
Frittata met salami, spinazie en paprika op waldkorn 8,25
Voorgerechten
Parmezaanse kaas-kroketje met een salade van bloemkool, ei, kerrie en pijnboompitten 8,50
Carpaccio, dungesneden rundvlees met olijfolie, citroen, rucola en parmezaan
11,25
Franse mosselen gestoofd met room, knoflook, venkel en tomaat 7,75
Hoofdgerechten
Portobello gevuld met geitenkaas en noten op een stamppot van zoete aardappel en andijvie 14,50
Diamanthaas met rösti en gebakken pompoen, kastanje en gepofte ui
18,25
Zalm met een preitaartje, knol-mosterdpurée en linzen 18,25
Nagerechten
Tiramisu 4,75
Cheesecake van witte chocolade en Baileys met hazelnootijs
5,75
Notenkaramel-avocadotaart met vanille-ijs
5,75
Appel en rozijnenclafoutis met gezouten karamelijs 5,75
Cake met banaan en roomkaas met kaneelijs 5,25
Steranijs-crème brûlée met pruimen-rode wijnijs 5,50
'De meiden sluiten vriendschap' (diverse kleine gerechtjes) 8,25
De volgende gerechten kunt u extra bijbestellen:
Huisgemaakte friet 3,75
Salade van rucola tomaat en pijnboompitten 2,75
Brood gemaakt van meel van onze molen 1,75
Verse groente 3,75