Lunchkaart

Broodgerechten:
Carpaccio van rund met parmezaanse kaas, citroenmayonaise en op boerenbruinbrood 8,75
Lamsham met doperwtenpesto op witte rogge rakker 8,25
Prosciutto met groene asperges en gepofte paprika op molenbrood 7,75
Geroosterde kip met avocadocrème en tomaat op bruine rogge rakker 7,75
Geitenkaas uit de oven met spek, pecannoten en honing op boerenwitbrood 7,75
Huisgemarineerde zalm met dille roomkaas op bruschetta 8,75
Oude kaas met vijgenchutney en walnoten op waldkorn 6,75
 Plank van de molen - vier kleine creatieve gerechtjes van de chef 12,25
Soep en tosti's 
Romige bloemkool kerriesoep met een oude kaas crouton 6,75
Tosti: Jong belegen kaas met prosciutto 5,25
Tosti met provolone, gepofte paprika en pesto 7,50
Eiergerechten 
Frittata met asperge en tomaat op boerenbruin 7,25
Frittata met spek, rozemarijn en aardappel op boerenwit 8,25
Frittata met spinazie, salami en geitenkaas op waldkorn 8,25
Voorgerechten 
Salade van veldsla, mango, komkommer en koriander met loempiaatjes gevuld met feta 7,75
Carpaccio, dungesneden rundvlees met olijfolie, citroen, rucola en parmezaan 10,75
Zalm ingelegd in groenenkruiden, geserveerd met zoetzure komkommer, waterkers en een crostini 10,50
Hoofdgerechten 
Rosti met lentegroenten en citroen crème fraîche 14,50
Diamanthaas met groene asperges, auberginecrème, basilicum pomme dauphine en een artesjok- tomatensalsa 18,25
Kabeljauwfilet met garnalen, parelgort, spinazie en bloemkoolcrème 19,75
Nagerechten 
Tiramisu 4,75
Vanille, granaatappelparfait met chocoladeschotsen en frambozencompote 5,25
Cheesecake met blauwe bessen en amandelmelk-ijs 5,25
Taartje van perzik, appel en pistasche met vanille-ijs 5,75
Kaasplankje 7,75
Grand dessert 8,25