Zondag 7 januari 2018

Pre-dinnerborrel met live muziek
http://meidenvandemolen.nl/wp-content/uploads/2018/01/remedy-300x200.jpg

Remedy

17:00 - 19:00 uur
Remedy bestaat uit het zangduo Soraya Oosterbaan en Wendy van der Torre. Ze worden akoestisch begeleid door gitarist Sebastiaan Notenboom. Ze kennen elkaar nu 7 jaar en hebben in die tijd in verschillende samenstellingen opgetreden. In december 2015 is Remedy gevormd.
Na het winnen van de ‘varende talentenjacht Rotterdam 2016’ is het duo gevraagd om backings te zingen tijdens de finale van ‘clash of the coverbands’, ook hebben zij in de finale gestaan van ‘talent van 2016’ en hebben zij al verschillende optredens mogen doen.
In november 2016 waren de meiden te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn ze uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night.
In 2017 heeft Remedy meegedaan met 'The Voice of Holland' seizoen 8. Wil je de auditie zien? Check dan hun YouTube kanaal!
Remedy is actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zij posten regelmatig zangvideo's, foto's en vlogs waarin je een kijkje kan nemen in hun leven.
Remedy zingt het liefst popmuziek en geeft daar een eigen draai aan. Ze zingen zowel Engels als Nederlandstalige covers en zijn bezig met het schrijven van eigen Nederlandstalige nummers.

Zaterdag 13 januari 2018

Jaren 80 soul/disco band
http://meidenvandemolen.nl/wp-content/uploads/2018/01/photo-1483821838526-8d9756a6e1ed-300x200.jpg

Old School

21:00 - 00:30 uur
Old School speelt de tofste 'jaren 80' nummers. Zij spelen disco en soul en zorgen voor een echt feestje. Wil jij lekker na het dineren de voetjes van de vloer? Dan is zeker deze avond iets voor jou!

Donderdag 18 januari 2018

Diner met live muziek
http://meidenvandemolen.nl/wp-content/uploads/2018/01/thumbnail_Nina-Lorenz-300x200.jpghttp://meidenvandemolen.nl/wp-content/uploads/2018/01/thumbnail_Stacey-Krens-300x200.jpg

Nina Lorenz & Stacey Krens

18:30 - 21:00 uur
Stacey Krens is een zangeres van 20 jaar jong en ze begeleidt zichzelf op gitaar en piano. Ondanks haar leeftijd heeft ze al een paar mooie optredens mogen verzorgen. Zo stond ze al in het theater met Karin Bloemen en heeft ze in veel verschillende restaurants als huismuzikante mogen performen.
Momenteel volgt Stacey een vooropleiding 'Muziektheater' om uiteindelijk in musicals te mogen schitteren.

Nina is 17 jaar oud en heeft inmiddels de havo op de Theaterhavo/vwo succesvol afgerond. De muziek stroomt al vanaf jongs af aan door haar bloed en ze volgt al sinds haar zesde piano- en zangles. Ze is nog lang niet uitgeleerd en heeft daar dit jaar lessen logopedie bij genomen.
Nu staat ze nog zingend in de supermarkt met de hoop dat ze van haar passie haar beroep kan maken en dat haar liedjes door de speakers klinken van ieder radiostation.

Zaterdag 27 januari 2018

Knal afsluiting van de maand
http://meidenvandemolen.nl/wp-content/uploads/2018/01/IndigoWings-43-300x200.jpg

Indigo Wings

21:00 - 00:30 uur
“Het is niet dat anders anders is”

Spiksplintermoderne Nederlandstalige popmuziek met rockrandjes. Deze jonge vierkoppige band maakt catchy liedjes over de toekomst en het heden, over de liefde en het verleden, maar vooral over hun eigen leven. De jonge twintigers uit Spijkenisse zijn inmiddels al weer 5 jaar bij elkaar. Geïnspireerd door Nederlandse artiesten als Bløf, De Dijk en The Scene, zijn de mannen, na jarenlang coveren, alweer sinds 2016 bezig met het maken van hun eigen muziek.
Sinds de start van Indigo Wings heeft de band verschillende grote en kleine optredens gegeven. Zo stonden zij meerdere keren op Bernisse On Stage, Spijkenisse Festival en andere grote festivals in en rondom hun hometown Spijkenisse. Daarnaast gaan de mannen voor de derde keer op rij in de zomer rondtouren in Frankrijk om op campings de roffels van Joeri, de gillende gitaar van Matthijs, de funky baspartijen van Rik en de authentieke stem van Mike te laten doorklinken tot in iedere caravan.
2016 stond in het teken van het opnemen van de eerste EP: Anders. Samen met audio engineer en producer Ruben van der Velde, bekend van onder andere Gers Pardoel, Rob Dekay en Ali B, werd gewerkt aan liedjes die iets nieuws kunnen toevoegen aan het aanbod van Nederlandstalige muziek in ons land. De eerste single ‘Onhoorbaar Instrument’ met bijbehorende clip is sinds 24 november uit en overal te beluisteren.
De bestemming is pas bereikt als de grootste festivals van Nederland Indigo Wings hebben ontdekt.

-- Waar een wil is, is een weg en waar de weg is, daar is mijn wil -- uit ‘Ver Weg’