De meiden...
bezorgen met Kerst!

Wilt u dit jaar thuis genieten van een heerlijke Kerstlunch of Kerstdiner? Bestel dan voor uiterlijk woensdag 23 december 2020, 22:00 uur en laat u door onze koks verwennen!

Om te bestellen, bel ons op 0181-629011 of vul het formulier in!

        • Wij beschikken over een contactloze portable pinautomaat, fysiek contact is dus niet nodig.
        • Contante betaling of betaling middels een 'Tikkie' is ook mogelijk.
        • Onze koks, medewerkers en bezorgers vertonen, vanzelfsprekend, geen symptonen en zijn niet verkouden.
        • Binnen de Gemeente Nissewaard bezorgen wij gratis.


Alle gerechten voor zowel de lunch als het diner worden bij u thuis bezorgd, in kleine porties. U hoeft dus geen keuze te maken. Sommige gerechtjes dient u zelf nog thuis warm te maken, zodat u rustig kunt lunchen of dineren zonder dat er iets koud wordt. Uiteraard leveren wij alle instructies bij de gerechten!

Wilt u liever uw bestelling bij De Molen afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Zowel de bezorgingen als afhalen is mogelijk op donderdag 24 december, vrijdag 25 december of zaterdag 26 december, tussen 11:00 uur en 17:00 uur.

KERSTLUNCH
€ 28,00 p.p.

Eendenbitterbal op een salade van paddenstoelen en pastinaak
Hartige taart met vijgen, walnoot, honing en geitenkaas
Carpaccio van hert met kweepeer en aardpeer-chips en yoghurtdressing
Paprika gevuld met avocado, ui en basilicum op een pittige pasta-tomatensalade met olijven
Twee soorten kaas oude kaas en Mediterraanse kaas
Twee soorten vleeswaren: prosciutto en rosbief
Gerookte zalm
Verschillende soorten brood
Pesto
Boter
Hartige muffin met appel en prei

Nagerechten
Bananen witte chocolademouse met Baileys karamel
Sinaasappel-amandelcake gevuld met yoghurtcrème overgoten met chocolade

KERSTDINER
€ 38,00 p.p.

Brood met gezouten boter en pesto
Eendenbitterbal op een salade van paddenstoelen en pastinaak
Aardappeltaart met tijm en pompoen, rouleau van parelhoen gevuld met dadels en hazelnoot omwikkeld met pancetta
Carpaccio van hert met kweepeer en aardpeer-chips en yoghurtdressing
Panna cotta van knolselderij met kastanjes en pistache
Tartaar van tomaat en rode biet, huisgerookte zalm met een limoenshere dressing
Paprika gevuld met avocado, ui en basilicum op een pittige pasta-tomatensalade met olijven
Aardappelpreisoep met gemarineerde mosselen in gember
Hartige taart met vijgen, walnoot, honing en geitenkaas

Nagerechten
Bananen witte chocolademouse met Baileys karamel
Sinaasappel-amandelcake gevuld met yoghurtcrème overgoten met chocolade
Tiramisu van speculaas, koffie en kaneel
Boerenjongens-parfait met gemarineerde ananas