Kerst 2021

Het kerstmenu

Glaasje prosecco bij binnenkomst.

 

Voorgerechten:

Hartige taart met appel, kastanje en aardpeer.

Gerookte zalm op een koriander-pannenkoekje met bietencrème.

Wildzwijn kroketje met een salade van paddenstoel en schorseneer.

Gegrilde carpaccio met een paprikamayonaise en gerookte amandelen.

 

Tussengerecht:

Pastinaak-kaneelsoep met brie in een krokant jasje.

 

Hoofdgerechten:

Dorade en een gefrituurde garnaal op risotto met venkel, sinaasappel en gember.

Pompoen gevuld met ricotta en paddenstoelen op een stamppot van zoete aardappel en andijvie.

Hertensukade en een kikkererwtenstoof met tomaat en aubergine.

 

Nagerechten:

Chocolade-sinaasappeltaartje met een hazelnoot roomkaas.

Een trifle van mascarpone crème, dadelcake en appelcompote.

Tonkaboon crème brûlée.

Ruby choc chai ijs.

 

Prijs voor volwassenen: EUR 52,50.

Prijs voor kinderen t/m 10 jaar: EUR 28,50.

 

Bijpassend wijnarrangement bestaande uit 4 wijnen: EUR 24,95 (per persoon).

Bij iedere gang serveren wij een passende wijn.